Nieuws

Nieuwe cursus sportief afslanken

Geplaatst op 2 januari 2018

Nieuwe cursus sportief afslanken Lees verder »

Fysiotherapie Rollepaal heeft voor derde keer weer de

Geplaatst op 22 december 2017

Fysiotherapie Rollepaal heeft voor de derde keer de Plus audit met goed gevolg afgelegd. Ook komend jaar kunt u rekenen op een goede en... Lees verder »

Nieuwe expositie in GC Rollepaal

Geplaatst op 19 oktober 2017

Expositie schilderijen Geke Ekkel   GC Rollepaal biedt iedere drie maanden een platform voor kunstenaars uit de omgeving Dedemsvaart/ Hardenberg.... Lees verder »

Wintersporttraining

Geplaatst op 3 oktober 2017

Deze winter kunt u uw "wintersportconditie" weer optimaliseren d.m.v. onze wintersporttraining. Tijden: Dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur   ... Lees verder »

Fysiotherapeuten zoeken 65-plussers voor gratis valpreventietraining

Geplaatst op 17 juli 2017

  De fysiotherapeuten van Gezondheidscentrum Rollepaal, fysiotherapie Hibma en fysiotherapie Nieuwleusen-Balkbrug werken samen aan het unieke project TOM (Thuis Onbezorgd Mobiel). Als zelfstandig wonende 65-plusser kunt u kosteloos deelnemen. Als deelnemer volgt u een beweegprogramma, de ‘in... Lees verder »

Nieuwe cursus gezond afslanken

Geplaatst op 28 maart 2017

Op 12 april start er weer een nieuwe cursus gezond afslanken.  Lees verder »

Buurtzorg T in GC Rollepaal

Geplaatst op 16 maart 2017

Sinds januari 2017 is BuurtzorgT, onderdeel van de landelijke Buurzorg organisatie, gesitueerd in Gezondheidscentrum Rollepaal. BuurtzorgT biedt gespecialiseerd psychiatrische zorg, behandeling en begeleiding aan huis, in de wijk dicht bij de cliënt. Het zet zich in voor mensen die kampen met ziekte en... Lees verder »

Nieuwe schilderijen expositie van Karen Rietveld bij GC Rollepaal

Geplaatst op 30 januari 2017

Van begin januari tot begin april exposeert Karen Rietveld in Gezondheidscentrum Rollepaal. Karin is van jongs af al een liefhebber van felle kleuren wat... Lees verder »

Yoga bij GC Rollepaal

Geplaatst op 22 december 2016

M.i.v. 17 januari wordt een nieuwe groep yoga gestart bij Gezondheidscentrum Rollepaal op dinsdagavond om 19.30 uur. Het gaat om een serie van 10 lessen van elk 90 minuten. Heb je altijd al wel eens yoga willen proberen? Dan heb je nu de kans om dat voordelig te doen. Voor de yogalessen die 17 januari bij GC... Lees verder »

Fittesten bij kinderen in Balkbrug

Geplaatst op 5 november 2016

Op woensdag 2 november heeft Gezondheidscentrum Rollepaal, in samenwerking met Stichting gezondheidszorg Avereest en de Gemeente, Fittesten afgenomen bij... Lees verder »

Kinderfysiotherapie op CBS de Ark

Geplaatst op 2 maart 2016

 Vanaf volgende week zal onze kinderfysiotherapeute (Mirjam Eggen-Navis) iedere woensdagochtend kinderen op basisschool de Ark gaan behandelen. De... Lees verder »

Expositie Annelies Spang

Geplaatst op 23 februari 2016

Annelies Spang schildert en tekent al 15 jaar in haar eigen atelier. Vaak zijn het intuitieve schilderijen: meestal abstract.  Soms zit er een... Lees verder »

Nieuwe behandeltechniek van stuitpijn volgens de NIMOC methode

Geplaatst op 4 januari 2016

NIMOC  is de afkorting van Non-Invasive Mobilization of the Coccyx. Dit is een uitwendige behandeling om het stuitje recht te zetten, door een milde beweging. Deze mobilisatie wordt in zit uitgevoerd en is bijna nooit pijnlijk of belastend voor de patiënt.        ... Lees verder »

Gezond afslanken ook in 2016!

Geplaatst op 30 december 2015

Info over aanmelding cursus gezond afslanken Lees verder »

Expositie Trudie Zomer

Geplaatst op 13 november 2015

De Expositie Trudy Zomer Gezondheidscentrum Rollepaal biedt kunstenaars de mogelijkheid tot exposeren. Gedurende het laatste kwartaal van 2015  is er... Lees verder »

Nieuwe podotherapeut in ons centrum

Geplaatst op 24 augustus 2015

Marloes Bertens gaat een nieuwe uitdaging aan als account manager bij Bauerfeind als adviseur steunkousen en hulpmiddelen. Zij wordt per 1 september... Lees verder »

GCR aanwezig op de Dedemsvaria!!

Geplaatst op 2 augustus 2015

Gezondheidscentrum Rollepaal was vertegenwoordigd  op de dedemsvaria. Twee deelnemers van de Fitkids liepen de 500 meter samen met de... Lees verder »

Orthoexpert contracten getekend

Geplaatst op 2 juli 2015

Donderdag zijn de contracten van orthoexpert getekend tussen de orthopeden uit Hardenberg en de "plus" praktijken uit onze regio. Mensen die een nieuwe... Lees verder »

Gc Rollepaal opent nieuwe vestiging

Geplaatst op 27 juni 2015

Donderdagmiddag is onze nieuwe vestiging in de " van Dedemmarke" geopend. Na het wegtrekken van onze vlag kwam de nieuwe ruimte te voorschijn. Ook was er... Lees verder »

GCR bij geraniumcafe

Geplaatst op 4 juni 2015

Gezondheidscentrum Rollepaal was vandaag vertegenwoordigd bij het geraniumcafe. Dit cafe is bedoeld voor de jeugd van vroeger met als thema: bewegen laat... Lees verder »

Expositie FOTOSLAG in ons centrum

Geplaatst op 28 april 2015

FOTOSLAG exposeert in het Gezondheidscentrum De Rollepaal   De foto’s zijn door enthousiaste fotografen gemaakt, het thema is een vrije keuze. Onze fotoclub bestaat uit 28 gemotiveerde leden uit de regio.   Wij komen elke 3e woensdag van de maand bijeen in het Olde Meestershuis in Slagharen.... Lees verder »

Nieuwe cursus " sportief afvallen"

Geplaatst op 17 februari 2015

Nieuwe cursus "sportief afvallen" Lees verder »

Expositie Gezondheidscentrum De Rollepaal 2015 Out of the Box door Joke van Dreumel

Geplaatst op 15 januari 2015

   Ruim 10 jaar geleden heeft Joke een hobby gevonden in het maken van pentekeningen. Het  verfijnde zwart wit tekenwerk vertelt een eigen verhaal. Vanuit haar gevoel tekent zij en laat mensen daardoor hun fantasie gebruiken waardoor mens en natuur samen komen in verassende composities.  ... Lees verder »

GC Rollepaal weer voor twee jaar plus praktijk

Geplaatst op 21 december 2014

Fysiotherapie Rollepaal haalt wederom Plus en Topzorg predikaat  We zijn heel trots te kunnen melden dat Fysiotherapie Rollepaal woensdag 17 december voor de tweede keer de toetsing voor Pluspraktijk van zorgverzekeraars Achmea en CZ en Topzorgpraktijk van Menzis positief heeft doorstaan. Certificering... Lees verder »

Acupunctuur Rollepaal Hardenberg naar nieuwe locatie

Geplaatst op 22 oktober 2014

De Hardenbergse afdeling van Acupunctuur Rollepaal is miv 1 oktober naar een nieuwe locatie verhuisd en wel naar Gezondheidscentrum De Haere op sportpark... Lees verder »

Expositie Klari Nanning

Geplaatst op 2 oktober 2014

Gedichten op foto’s   Gevoelens - ervaringen van ieder mens   Woorden gegeven aan emoties die raken die tintelen   Emoties kleurrijk... Lees verder »

Open avonden Haptotherapie praktijk Hamminga 2014

Geplaatst op 11 augustus 2014

8 september 6 oktober 3 november 8 december   Op 4 maandagen in het najaar van 2014 opent Haptotherapie paraktijk Hamminga haar deuren van  18.00 - 20.00 . De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Rollepaal, Rollepaal 7b, 7701 BR in Dedemsvaart.   Iedereen die informatie wil over de... Lees verder »

Nieuwe expositie Rollepaal

Geplaatst op 16 juli 2014

MANDALA TENTOONSTELLING Vanaf 3 juli is een MANDALA tentoonstelling te zien in GEZONDHEIDS CENTRUM DE ROLLEPAAL Van Hennie Bennink  Hennie geeft al... Lees verder »

Cursus valpreventie

Geplaatst op 14 mei 2014

Bij voldoende deelname zal er in september een cursus valprefentie worden georganiseerd in ons centrum. Lees verder »

“Expositie Selectie 2012”

Geplaatst op 8 april 2014

Vanaf  maandag 31 maart tot en met 1 juli ‘14 is er een foto-expositie van Fotoclub “Fotocollectief  Hardenberg” in het... Lees verder »

Fysiotherapie Rollepaal officieel partner Gezondheidszorg Avereest

Geplaatst op 27 maart 2014

Dinsdag 18 maart was een bijzondere dag voor de eerstelijns gezondheidszorg in Avereest. Die dag werd de nauwe samenwerking  tussen de diverse... Lees verder »

Haptotherapie praktijk Anneke Hoving overgenomen door Marja Hamminga

Geplaatst op 27 maart 2014

Haptotherapie Met ingang van 1 maart is de haptotherapieprakijk van Anneke Hoving overgenomen door collega Marja Hamminga.  Marja was al enige tijd... Lees verder »

Nieuw bij gezondheidscentrum Rollepaal. Laserbehandeling tegen schimmelnagels.

Geplaatst op 2 maart 2014

 Een schimmelnagel is een veelvoorkomende besmetting van de (teen) nagel waarbij de nagel verdikt, verkleurd, brokkelig wordt en zelfs geheel kan... Lees verder »

Cursus gezond afslanken een succes!

Geplaatst op 24 januari 2014

Sportief afslanken groot succes in gezondheidscentrum de Rollepaal! Vanaf 2013 is er de mogelijkheid gekomen om binnen het gezondheidscentrum de Rollepaal deel te nemen aan een speciaal programma waarbij de nadruk ligt op het afvallen en fitter worden.   Het programma duurt 3 maanden en wordt gegeven... Lees verder »

Overname praktijk haptotherapie

Geplaatst op 15 januari 2014

OVERNAME PRAKTIJK HAPTOTHERAPIE   De praktijk voor haptothererapie  van mw J.F. Hoving wordt per januari 2014 overgenomen  door mw M. Hamminga. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum ‘Rollepaal’, Rollepaal 7b te  Dedemsvaart. Het afgelopen jaar is hier achter de... Lees verder »

Expositie Anneke de Jong – van Reijswoud Textielkunst en Art-quilts

Geplaatst op 31 oktober 2013

 Anneke de Jong houdt zich al geruime tijd  bezig met textielkunst. Na exposities in o.a. Tokio en New York prijst GC Rollepaal zich gelukkig... Lees verder »

Wegens succes geprolongeerd!

Geplaatst op 9 september 2013

Wegens het grote succes van de vorige groep deelnemers aan de cursus"sportief afslanken onder begeleiding van fysiotherapeut en dietist" wordt er medio... Lees verder »

Expositie schilderijen Albert Kremer

Geplaatst op 2 juli 2013

Expositie schilderijen van Albert Kremer.     In het Gezondheidscentrum De Rollepaal exposeert Albert Kremer de komende maanden zijn... Lees verder »

Bezoek wereldcongres

Geplaatst op 5 juni 2013

Margareth Joosten, als bekkenfysiotherapeut werkzaam in GC Rollepaal, bezocht 30 mei - 1 juni 2013 1st World Congress on Abdominal and Pelvic Pain te Amsterdam. Interessante ontwikkelingen en groeiende interesse voor mensen met pijnklachten in buik, bekken en bekkenbodem. Internationale... Lees verder »

Inloopavond

Geplaatst op 6 mei 2013

Inloop informatie avond beweegprogramma Gezond Afslanken in Gezondheidscentrum Rollepaal   Gezondheidscentrum Rollepaal start m.i. van 27 mei het... Lees verder »

Expositie schilderijen Michael Gorel

Geplaatst op 10 april 2013

Expositie schilderijen     ... Lees verder »

Info avond voor de Haptotherapie

Geplaatst op 22 maart 2013

Lees verder »

Voorlichtings - bijeenkomst over Fitkids op 2 april 2013.

Geplaatst op 6 maart 2013

Op 2 april 2013 organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst voor ouders, leerkrachten en sportverenigingen. In de bijeenkomst zal informatie gegeven... Lees verder »

Erik Wink fysiotherapeut bij schaatsploeg BAM

Geplaatst op 6 maart 2013

Erik Wink, werkzaam binnen  GC Rollepaal voor Podologic, is dit seizoen als fysiotherapeut actief bij het succesvolle groenoranje langebaanschaatssteam van de BAM. Hij begeleidt de schaatsers met klinkende namen als Bob de Jong, Jorrit Bergsma, Arjan Stroetinga, Bob de Vries, Christijn Groeneveld, Ted... Lees verder »

Schaatsers trainen voor de Weissensee

Geplaatst op 23 januari 2013

Voor het derde jaar begeleidt gezondheidscentrum Rollepaal een groep schaatsers uit onze regio die de komende week vertrekken naar de Oostenrijkse... Lees verder »

Fysiotherapie Rollepaal is Plus

Geplaatst op 21 december 2012

Afgelopen dinsdag is fysiotherpie Rollepaal met succes door de audit gekomen waardoor wij ons nu een " Plus" praktijk kunnen noemen voor de Achmea... Lees verder »

Nieuwe expositie GC Rollepaal

Geplaatst op 23 oktober 2012

Gc Rollepaal geeft iedere 3 maanden kunstenaars de mogelijkheid te exposeren in de verschillende wachtruimtes  van het centrum. Vanaf 15 oktober... Lees verder »

Training 50 + in gc Rollepaal

Geplaatst op 2 oktober 2012

 GC Rollepaal biedt in het komende winterseizoen een training aan voor 50 plussers. Deze trainingen staan in het teken van conditieverbetering,... Lees verder »

Zorgmarkt Gezondheidscentrum Rollepaal vrijdag 28 september 2012

Geplaatst op 17 september 2012

   Op vrijdag 28 september wordt in GC Rollepaal wederom een zorgmarkt gehouden. Het thema dit jaar luidt:  “ actief en... Lees verder »

Sportkids maakt goede doorstroom mogelijk na afloop van Fitkids-traject.

Geplaatst op 9 september 2012

Sinds september 2011 worden er Fitkidslessen gegeven in Gezondheidscentrum Rollepaal. Fitkids is een fitness- en oefenprogramma dat speciaal voor kinderen... Lees verder »

Zeg nee tegen 21% BTW op uw acupunctuurbehandeling

Geplaatst op 3 september 2012

Doe mee om deze maatregel tegen te houden!          In het begrotingsakkoord 2013 is een wet aangenomen, die... Lees verder »

Zorgmarkt “Gezond en actief” GC Rollepaal 28 september 2012

Geplaatst op 15 augustus 2012

In navolging van de succesvolle zorgmarkt van 2011 organiseert GC Rollepaal op vrijdag 28 september 2012 van 16.00 uur tot 20.00 uur wederom een... Lees verder »

Nieuw bij de podotherapie in GC Rollepaal: Sandalinos, ideaal voor de zomer!!!

Geplaatst op 18 juli 2012

  Uw eigen sandaal op maat gemaakt Ervaar de nieuwe rage op het gebied van voetcomfort. Sandalinos zijn speciaal, volledig naar uw voet op maat... Lees verder »

Airco in oefenzaal GC Rollepaal

Geplaatst op 18 juli 2012

Sinds een aantal weken kunnen patiënten en sporters nog optimaler trainer in de oefenzaal van GC Rollepaal. Geen last meer van oververhitting tijdens... Lees verder »

Gerrit Jansen exposeert in Gezondheidscentrum Rollepaal

Geplaatst op 13 april 2012

In Gezondheidscentrum Rollepaal in Dedemsvaart hangen van 12 april tot en met juni 26 veelkleurige acrylschilderijen van Gerrit Jansen. De Zwollenaar... Lees verder »

Nieuwe website

Geplaatst op 2 maart 2012

Met een nieuwe website kunnen we u nog beter en overzichtelijker van informatie voorzien over onze praktijk. Lees verder »